xlimit – sifoo.com

Aku tak pasti nak hantar or tidak untuk kali nie,

Hope aku akan hantar untuk – zone fotografik

petikan dari xlimit.sifoo.com; 

Untuk Volume 2 isu #05 2008 bertajuk “PILIHANRAYA”.
::: pilih lah sama ada hendak membuat pilihan atau beraya!!

Serlahkan kreativiti dan karya anda. Hantar karya kreativiti anda dalam bentuk visual imej (digital, tradisional) atau penulisan (sajak, puisi, artikel) atau dalam bentuk fotografi (snap! Snap!) Kepada kami untuk terbitan volume seterusnya. Apa-apa pun karya anda tak perlulah terikat sangat pada tajuk (tajuk syarat jer hehhe)…

Tarikh tutup penyumbangan hasil karya ialah pada 10 Haribulan MAC 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s