Rapat Kan Barisan Kita

 flag_malaysia.jpg

umno.gif

Mari Kita semua rapat kan balik barisan kita,  menguatkan kembali apa yang rapuh serta buang semua anasir kurang baik di dalam barisan kita., Kembali Bersatu, Teguh.

Aku sayangkan Bangsa ku, Negara ku, Agama ku —

bn.gif

Advertisements

One response to “Rapat Kan Barisan Kita

  1. Baik la saudara merapatkan barisan saudara dan harus diingat bahawa “RAKYAT BENCIKAN BARISAN NASIONAL BUKANNYA MENYOKONG PEMBANGKANG”. Jika ada “beruk” yang dicalonkan masa PRU12 hari tu pun, saya rasa ramai yang sanggup undi “beruk” tu daripada undi calon Barisan Nasional. Kenapa? Sebab macam-macam kerosakan yang dibuat oleh Pak Lah dan sekutunya.

    Nasihat saya, terimalah balik pandangan Tun Dr, Mahathir Mohamad. Bukan apa, dia dah memerintah negara selama 22 tahun dan pada pendapat bunga, banyak kebaikan yang telah berlaku sepanjang pemerintahan Tun. Walaupun banyak isu seperti kes Dato’ Anwar Ibrahim, rakyat masih menaruh keyakinan terhadap pimpinan Tun. Pada masa tu, kalau “beruk” diletakkan sebagai calon BN pun orang akan mengundi BN. Sebab masyarakat yakin dengn wibawa Tun untuk terus memimpin dan memakmurkan negara. Tapi kini, rakyat sanggup berubah haluan sebab dah tidak lagi yakin dengn kemampuan Pak Lah dan anggota-anggotanya di tingkat 4 tu yang kononnya pandai ….tapi …..tgklah apa mereka dah lakukan pada UMNO dan Barisan Nasional.

    Jadi, cuba rujuk kepada Tun, selagi Tun masih ada hayat, masih boleh memberikan pandangan dan pendapat serta cadangannya bagaimana untuk memakmurkan negara dan membahagi hasil negara secara adil. Ingat, sebelum terlambat….selagi Tun masih belum dipanggil Allah S.W.T.

    Rapatkan Barisan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s