.kenapa aku ambil os mac?

*Image & text, tq`s to http://www.macvswindows.com/

Mac OS X Leopard vs. Windows Vista: The Final Word

The Mac vs. Windows wiki provides an in-depth comparison between two of the most popular consumer operating systems today: Mac OS X Leopard and Windows Vista (Home Premium and Ultimate). We answer the tough questions such as…

  • Which features does one have the other lacks?
  • Who provides a more “complete” user experience out of the box?
  • How do they stack up against other operating systems such as Linux?

We recognize that different people have different needs for their computers. What’s best for one is not always best for another. We simply present the facts, and let you decide for yourself which operating system is best.

more detail please visit : http://www.macvswindows.com/index.php?title=MacvsWindows_Comparisons

Notis : Dari segi peribadi, kini aku more ke arah Mac OS, bukan apa Semua sekarang Laptop pre-install dgn Vista basic, Pelbagai aduan aku dengar pasal Vista nie, jika nak layan Vista pun kena ambil versi Premium ke atas baru lah okies & jangan Lupa dgn RAM laptop anda!! jika nak “power” upgrade ram anda sebesar yang boleh……

Insyaallah, dalam tahun nie nak tukar kepada Mac OS, cuma satu lah dengan mac nie, susah nak cari cetak lanun. hehe macam maner yea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s