Iklan Merdeka 2008

Salam,

semalam malam selepas aku masak lauk “ikan kembung masak kicap” sambil merehatkan diri, akhirnya aku dapat tengok full iklan merdeka tahun nie (2008).

Aku sendiri terharu juga dan juga teringat aku ketika kecil. Terutama aku nak beli “toys” yang aku minat…. tapi di balas dengan ” tak apa lah Along, Nanti along dah besar tentu ada lagi & lagi best”.

Betul juga kata orang tua aku tu, kini aku dah mempunyai keluarga (putera & puteri) yang mewarnai hidup aku setiap hari. Aku sayangkan mereka……

Niesa & Wisy, Daddy & Mama sayangkan niesa & wisy…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s