free WiFi

Emm memang pening otak n fikiran jika life kita dah biasa dengan net / internet.Kini aku dah seminggu di York,UK dah belum lagi masuk Line BT dan juga Internet.

Insyaallah bila semua urusan Bank dah selesai aku akan open Line BT & WiFi secepat mungkin.

Sekarang nie,cari n surfing jiran jiran yg open WiFi mereka.

Terima kasih

3 responses to “free WiFi

  1. woo.. bro.. cari secara legal. jangan main curi tau.. hehe. Ada kes di Singapura, remaja kena sama ngan jiran dia pasal menceroboh dan mencuri wifi mereka.

  2. Salam bro… lama tak degar berita sahabat aku ni… tuk tuk main curi² lain Wifi jiran sebelah umah lak kat sana… berhati-hati bro jgn sampai tertangkap. Kalau kau online just Shout kat blog aku nanti aku balas kat blog kau atau YM kau. K bro selamat sejahtera… dan jgn lupa solat ingat org di Malaysia sentiasa berdoakan akan kesihatan bro dan keluarga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s