P! Shoot Melanda D’ City Center York.

 

york-photo8

Salam,

Selamat Berjumpa lagi…. Terima kasih kerna Kerap Kunjungi Blog WhiteMelur. Sabtu(semalam) sebaik ajer selesai breakefast ( nasi goreng & ikan salmon goreng) Gwe dan all crew ke City Center kian lama Wife Gwe nak ke sana, lagi pun semalam tak ada apa plan nak buat so Gwe bawa mereka ke City …… kebiasaan nya Gwe & Anak Gwe ajer ke City bawa jln.

Di Bawa nie Gwe Upload beberapa Image yg sempat Awal Tadi Gwe Edit. Enjoy

Equip : EOS 350D & Tokina 12-24mm f4 in Beg!!

york-photo

york-photo6 york-photo3 york-photo7york-photo7 

york-photo5 york-photo4 york-photo1

york-photo2


x

3 responses to “P! Shoot Melanda D’ City Center York.

  1. Salam,

    Bro aku pun sama, aku nak hidup balik P! & Our P! Mag.

    nanti aku up lagi, mayby weekend nie nak keluar lagi ke city center …

    he heh

  2. salam en jas,

    erm…lawa2 gambar2 yg en jas amik. saya suka! en jas pandai pilih angle….cewahh! sbb tu sy selalu tuntut gambar2 kitorg yg en jas amik…hehe. kesian kitorg en jas….=P padahal sy sorg je yg sungguh2 mintak.~lol~…kirim salam kt puan, khalisah n wishi ye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s