Spam Mail

Salam,

Gwe Hairan tapi tu yang berlaku,Gwe tak ada Online Bank dari Maybanku2 tetapi Gwe dapat email mengenai Email Accout Gwe kena serang oleh VIrus.

Snap Shoot Gwe sempat buat.

spam-maybank

Ps:berhati-hati Adik Gwe cakap banyak duit hilang terutama nya dari MayBanku2. nie mesti ada kaitan dengan kes duit di keluar tanpa kebenaran penyimpan.

Berita Lanjut di Utusan Online.

Dari Gwe.

2 responses to “Spam Mail

  1. adehh…email gini mmg laa…bukan kes maybank2u yang buatkan duit tu ilang, tapi, pengguna yang tak suka baca term of use yang maybank2u sediakan…dah, terang lagi bersuluh dah maybank2u tak benarkan sesiapa pon menggunakan link yang dihantar ke email, tapi berapa kerat orang aje yang baca??aku rasa tak ramai yang tahu term of use yang maybank2u sediakan. so, no wonder la duit ilang. kalau tak caya, try la mouseover kat link tu, bukan dia direct ke maybank 2u, tapi ke page lain. tapi, layout n interface sama jela. so, pepandai la pengguna nak rajin2kan diri untuk baca apa yang sepatutnya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s